undefinedUž ani nevím, kdy mě psaní a čtení okouzlilo. Ony spolu tyto dvě věci docela dost souvisí. Ano jistě, první bylo čtení. Už od dítěte jsem byla ponořena do knih se zajímavou tématikou, ale i do románů. Spolužáci nechápali mou zálibu luskání knih povinné školní četby. Copak můžu za to, že prostě zbožňuji ruskou, anglickou i českou klasiku? Víte, od těchto autorů, skutečných mistrů slova, se toho docela dost naučíte. Jejich používání slov, zamyšlení se nad tématem, vidět problém z obou stran barikády, je velmi poučné. Při čtení dnešních knih to mnohdy postrádám. To platí i pro blogerky. Některé z nich ani za blogerky nepovažuji. Když si čtu, hele dámy, teď jsem měla napilno, tak jsem se dlouho neozvala, ale už jsem zase tady, nakoupila jsem skvělé věcičky, kliknu na křížek.

Komunikace je prostě skvělá

Je fajn a zábavné podělit se s ostatními čtenáři se svými dojmy, poznatky a zkušenostmi. Pročpak by to nešlo formou blogu? Psát články a komentovat životní situaci, ceny oblečení, jídla, dětských potřeb, dělit se o recepty a rady pro domácnost, prostě nemá chybu. Taky občas marně tápám, co uvařit k obědu anebo, jak pohostit návštěvu rychle a hlavně s úspěchem. Jako maminka dvou dětí si nechám ráda poradit od ostatních žen, jak to zvládají ony, kam chodí nakupovat a podobně. Člověk si potřebuje i někdy trochu postěžovat. Najít si komunitu lidí, kteří prožívají stejné strasti a řeší obdobné problémy, dokáže člověka nastartovat. Zamyšlení se i nad vážnějšími tématy a poslat svůj komentář, mě prostě baví. Díky psaní, které mě naplňuje, se snažím najít svůj názor a poznat i názor čtenářů. Aktivní blogerka potřebuje inspiraci, ale i čtenáře, proto jsem ráda, že mohu dát vědět o svém blogu na ceskeblogy.cz.

Číst si od rána do večera články z blogů a nenapsat k nim ani řádku je nuda. Zkuste se také zapojit do diskuzí a podělit se o své zážitky a zkušenosti. Věřte, že to ostatní ocení. Dobrá rada bývala dřív ceněna zlatem, dnes jen poděkováním. Myslíte si, že máte na to napsat článek, který by zabral u žen i mužů? Anebo se jen toužíte rozdělit s ostatními o své zážitky? Ceskéblogy.cz pomohou k dosažení snu a nastartují vaši báječnou kariéru.