undefinedPřemýšleli jste někdy o tom, do jakého kadeřnictví vstoupit, abyste vypadali k světu? Máte se stříháním vlasů špatné zkušenosti a bojíte se dalšího fiaska? Je to tak, vlasy patří k částím těla, která jsou viditelná, a hned ji každý komentuje. Však to všichni známe. Špatný střih je člověku nepříjemný a necítí se v něm dobře. Když účes nepadne jako ulitý, zdá se, že nás všichni pozorují a posmívají se, ona vypadá hrozně!

Taky máte takové zkušenosti? Já ano. Naštěstí od té doby, co mě stříhá moje kamarádka, negativní pohledy nalepené na moje vlasy, už neznám. Než jsem našla to pravé ořechové, nevypadala jsem vždycky sexy. Někdy mi přišlo, že jde ze mě tak trošku strach a vypadám jako strašák do zelí. Rozhodla jsem se, udělat ji malou reklamu za uspokojení, které mi působí. Vždyť každá žena i muž se s krásného účesu těší a obhlíží se v zrcadle. Člověk má hned lepší náladu, cítí se přitažlivěji a mladistvě.

Snadná cesta k úspěchu

Dlouho jsem přemýšlela, jak ji pomoci a pozvednout její kadeřnický salón. Jednoho dne se přede mnou objevila internetová stránka Známého kadeřníka. Tento pomocník v nouzi, který radí, kam se jít ostříhat, mě velmi zaujal. Recenze kadeřnických salónů hodnotím velmi pozitivně. Pro všechny, kteří si chtějí udělat levnou reklamu, je přehledný portál, užitečný. Propagace kadeřníků, recenze, špatné a dobré zkušenosti, jistě oceníte. To přesně chceme slyšet. Přestěhovali jste se do jiného města anebo se naopak vaše kadeřnice odstěhovala? Odešla na důchod? Neklesejte na mysli a projděte si tipy na kadeřnické salóny, kde se jistě nespálíte. Už nebudete tápat a zoufat, co s neposednými vlasy.

Registrace raz dva tři

Přidat kadeřnický salón na Známého kadeřníka není žádná věda. Samotný krok probíhá velmi rychle a zvládne ho každé malé dítko. Nejlepší na tom je, že si vytváříte reklamu pro svůj salón zcela zdarma a těžce vystříhané penízky můžete věnovat do svého podnikání. Stačí si založit uživatelský profil a přihlásit se. Na titulku stránky se objeví přidání nového salónu. Požadované údaje vyplňte a vše uložte. Pak stačí jen čekat na ověření údajů a je hotovo! Jako registrovaný uživatel můžete měnit popisky, fotky, otevírací dobu a hlavně komentovat názory ostatních. Podnikání není procházka růžovým sadem. Zviditelnit se na populárním portálu je fajn.

Postarejte se o reklamu svého kadeřnictví moderně, kreativně a hlavně zadarmo!

Michaela