Při pohledu na svou ohromnou hřívu v zrcadle, jsem se zhrozila. Sama sebe jsem se lekla. Dlouhé, neforemné, odrostlé a naježené vlasy volaly na poplach. A to se chystám o víkendu na společenský ples! Ta představa, že se tam objevím jako strašák do zelí, s neupravenými vlasy, mě ničila. Vytočila jsem číslo svojí kamarádky – kadeřnice a těšila se na fungl nový účes. V mobilu se ozvalo sípání a kašlání, je nemocná. Ztuhla jsem a přemýšlela, co podniknu.

Kdo hledá – najde

Jak můžu tak rychle najít zkušené a přitom levné kadeřnictví, který mi pomůže? Mě tedy není jedno, kdo mě stříhá. Nestojím o helmu, za kterou zaplatím balík peněz. Rozhodla jsem se jednat a sedla k počítači. Hledala jsem v našem městě ty nejlepší kadeřnice. A podařilo se. Po chvíli jsem narazila na internetové stránky Známého kadeřníka, který nabízel obrovský a praktický seznam kadeřnických salónů.

Výsledek na jedničku

Díky účelnému vyhledavači podle města jsem našla to naše a filtrovala hledání na 3 možnosti. Recenze kadeřnictví a zkušenosti návštěvnic mi pomohly ke konečnému rozhodnutí. Obsahovalo popis salónu, cenu za úpravu vlasů, dobu úpravy účesu a vystupování profesionálek. Je pravda, že příjemný hlas a sex-apeel kadeřnice je také důležitý. Člověk se hned cítí lépe. Staré, temné, nemoderní a divné prostředí, stejně jako neochotný a zamračený personál, nepůsobí vůbec příjemně. Hodnocení kadeřnických salónů bylo vesměs pozitivní. Udělám tedy krok do neznáma a vrhnu se do spárů nejlepší kadeřnice v našem městě.

Nastal den D

Musím říci, že volba podle hodnocení kadeřnických salónů se mi vyplatila. Účes mi sedí perfektně. Je moderní, živý a praktický. A moje peněženka se taky moc neotřásla. Život je prostě změna. Pěkné prostory a příjemné povídání s nejlepší kadeřnicí mi naprosto vyhovovalo. Vyzkoušela jsem zase něco nového a můžu o tom vyprávět. Na internetových stránkách Známý kadeřník se mi líbí, že můžete hodnotit navštívené salóny podle svých pocitů, zážitku a výsledku. Dnes je těžké sehnat spolehlivého a zručného instalatéra, zedníka, ale i kadeřnici!

A co si myslíte o kadeřnických salónech vy? Nemají příliš nadsazené ceny? Navštěvuje stále jednu kadeřnici anebo máte rádi změny?