Každá žena, která měla tu čest stát se matkou, řeší nejen otázku příjemného mateřství. Mít zdravé děťátko je to nejdůležitější na světě, ale po pár měsících a první euforii z narození maličkého človíčka, se dostaví otázka, a co já? Pozůstatky povislého bříška a kilogramů navíc, dostávají i krásné ženy do kouta.

undefined

Krušné chvíle s váhou

V mém případě tomu nebylo jinak, ale jako dvojnásobná matka jsem měla rozdílené zkušenosti. První syn se mi narodil velmi brzy, v mých dvaceti. To šly kilogramy dolů samy a neřešila jsem nějaké diety a cvičení. Po porodu druhého synáčka, který přišel na svět v mých třiceti, už to bylo s hubnutím složitější. Deset kilo nabraných v době těhotenství se mě pustilo během půl roku, ale i tak byla moje postavička jiná. Prostě nic moc. Zdravější stravování a cvičení mi prospělo, ale pocity únavy a úbytek energie mě drásal. Navíc mi začaly padat vlasy a pleť byla pobledlá. Zmizela moje vynikající koncentrace a odolnost proti stresu. Dvě děti mě natolik vyčerpávaly, že jsem se cítila naprosto vyplivlá. Rychlá a smysluplná pomoc alarmovala!

Rozhodla jsem se jednat

Léky a doplňky stravy chemického původu? To nikdy nevezmu do úst! V chytrém letáčku v obchodě se zdravou výživou, jsem se dočetla o produktu, klíčkový olej. Ihned mě informace zaujaly, protože tyto obilné klíčky měly schopnosti, které byly to pravé pro moje vlasy, nehty, pleť, metabolismus, výkonnost a nervičky. Po zjištění, že vitamíny obsažené v malé lahvičce navíc pomáhají spalovat tuky a usnadňují tak hubnutí, mě utvrdilo tento výrobek zakoupit.

Konečně v pohodě!

Věřte či nevěřte, cítím se báječně. Přestala jsem zbytečně ječet po dětech a také zhubla pár kilogramů. Necítím se unavená už ve čtyři odpoledne a dobrá nálada je zase moje kamarádka. A co nehty, pleť a vlasy? Pokožka je jemnější, nehty pevné, nelámou se, vlasy zhoustly, přestaly padat a nabyly svěžího vzhledu. Nemluvě o dalších účincích, kterými obilné klíčky kypí a nevědomky mě posilují. Nepatřím mezi super krásky, které mají stoprocentní sex-apeel, to mi ovšem nezabraňuje v tom, abych se cítila naprosto báječně. Pro ženy všeho věku doporučuji z vlastní zkušenosti kouzelné kapsličky, které mi změnily život k lepšímu. Někdy se asi vyplatí udělat krok do neznáma a vyzkoušet sílu přírody.

A co Vy? Máte zkušenosti s doplňky stravy, které vám obrátily život naruby?