Nový rok je ideální doba k tomu, vyzkoušet něco ojedinělého a lákavého. I když se říká, že se nemá začínat se změnami moc brzy po svátcích. Jako každá žena hledám postupy k dokonalé postavičce, kterou by muži obdivovali. V mém případě je to asi nemožné. Ne že bych byla tlustá, ale nohy mám křivé jako paragrafy a nemůžu se zbavit tak zvané pneumatiky kolem břicha.

Říkala jsem si, že to chce změnu

Vzpomněla jsem si na článek o smoothies, který jsem kdysi psala. Už jste o těchto skvělých a chutných koktejlech slyšeli? Možná je znáte více, než si myslíte. Představte si zeleninu anebo ovoce rozmixované v lahodně jemnou konzistenci, která může být doplněna medem, oříšky, klíčky, semínky anebo ovesnými vločkami. Skoro každý zná smoothies jako ovocný koktejl s ledem, který patří mezi absolutní jedničku skvělého letního osvěžení.

Namíchat si příval energie

Není divu, že je smoothies senzační svačinka, lehká večeře anebo desert. Tato super zdravá lahůdka se stane dokonalým začátkem mého trendy životního stylu. Zeleninové formy si sice nedokážu představit, ale určitě je vyzkouším a ráda se, se svými zkušenostmi podělím. Jen si představte, jak snadno jde připravit koktejl, který fakt chutná a nebudete se nad ním šklebit! A co mě na tom ještě láká? Ze zeleniny a ovoce určitě nepřiberu a navíc do svého těla dostanu potřebné vitamíny, minerální látky, vlákninu a enzymy.

 

undefined

Rychlá příprava

Koktejly plné zdraví, kterými jsem naprosto nadšená, se připravují v jakémkoli mixéru, ale nejlépe ve speciálním přístroji. Omyté a nakrájené složky koktejlu se jednoduše vloží do nádobky a mixují dohladka. Když jsem řekla o možné koupi tohoto produktu svému synovi, byl naprosto nadšený a já taky. Prý už se těší, jak si pochutná, a já budu ráda, že do něj dostanu konečně aspoň trochu vitamínů.

Máte zkušenosti s touto dobrotou a její přípravou anebo se těším zbytečně?